Digio

Digio-hankkeen logo

Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Tulevat koulutukset

Työnhallinnasta Työhyvinvointia -koulutussarja

Työnhallinnasta Työhyvinvointia -koulutussarja Työnhallinnasta Työhyvinvointia -koulutussarja koostuu neljästä mikrokoulutuksesta ja neljästä työpajasta. Mikrokoulutusten kesto on 30 min ja työpajojen kesto on 2 h. Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja jäsentämään aikaasi tehokkaammin, hyödyntämään monipuolisemmin arjen digityövälineitä ja ottamaan arjen rutiinit haltuun työhyvinvointiasi lisäten...

Asiakkaiden hankinnan digitaaliset työkalut-koulutussarja

Asiakkaiden hankinnan digitaaliset työkalut -koulutussarja Asiakkaiden hankinnan digitaaliset työkalut –koulutussarja koostuu kahdesta mikrokoulutuksesta ja yhdestä työpajasta. Mikrokoulutusten kesto on 45 min ja työpajan kesto on 1h 45 min. Koulutuksessa opit keinoja ohjata uusia asiakkaita verkkosivuillesi. Lisäksi opit luomaan dataan perustuvaa asiakasymmärrystä ja ohjaamaan verkkosivujen...

Myynnin ja asiakassuhteiden ennakoiva kehittäminen

Myynnin ja asiakassuhteiden ennakoiva kehittäminen -koulutussarja Tavoitteet ja sisältö: Opitaan hyödyntämään asiaakkuuksienhallintajärjestelmiä (engl. Customer Relationship Management, CRM) sekä myynnin että asiakassuhteiden kehittämiseen. Perehdytään soveltuvien mittarien valintaan sekä niiden seurantaan ja analyysiin. Painopisteet: myyntisuoritus, myynnin kehittäminen, CRM-järjestelmät...

Miten ilmoittaudun maksuttomiin koulutuksiin?

1

Täytä lomake

Täytä koulutuksesta löytyvä lomake, jonka avulla pidämme kirjaa osallistujista, ja saamme oikeat Teams kanavat näkyviin.

2

Seuraa sähköpostia

Lomakkeen lähetettyä saat projektipäälliköltä sähköpostia, josta löytyy tietoa Teams työtilasta, tai ohjeet ESR+ -lomaketta varten.

3

Täytä ESR+ lomake

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa meidän koulutuksiin, tulee sinun täyttää ESR+ -lomake joka toimii maksutapana kursseille. Voit myös täyttää lomakkeen valmiiksi tästä.

4

Liity Teams työtilaan

Kun kaikki lomakkeet ovat kunnossa, pääset Teams työtilaan! Teams työtilasta löydät kanavakohtaisesti kurssit ja lisää tietoa.

Autamme yrityksiä ja järjestöjä menestymään digitaalisella aikakaudella digiosaamista, myyntiä ja asiakkuuksienhallintaa hyödyntäen.