Digio

Digio-hankkeen logo

Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Tulevat koulutukset

Digitaalinen vuorovaikutus työssä -koulutussarja

Digitaalinen vuorovaikutus työssä -koulutussarja Koulutussarja koostuu neljästä mikrokoulutuksesta ja neljästä työpajasta. Mikrokoulutusten kesto on 30 min ja työpajojen kesto on 2 h. Koulutussarjassa opit hyödyntämään monipuolisemmin digitaalisia vuorovaikutustapoja sekä niihin liittyviä työkaluja ja -prosesseja. Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään Teamsissä. Työpajasarja on avoin...

Miten ilmoittaudun maksuttomiin koulutuksiin?

1

Täytä lomake

Täytä koulutuksesta löytyvä lomake, jonka avulla pidämme kirjaa osallistujista, ja saamme oikeat Teams kanavat näkyviin.

2

Seuraa sähköpostia

Lomakkeen lähetettyä saat projektipäälliköltä sähköpostia, josta löytyy tietoa Teams työtilasta, tai ohjeet ESR+ -lomaketta varten.

3

Täytä ESR+ lomake

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa meidän koulutuksiin, tulee sinun täyttää ESR+ -lomake joka toimii maksutapana kursseille. Voit myös täyttää lomakkeen valmiiksi tästä.

4

Liity Teams työtilaan

Kun kaikki lomakkeet ovat kunnossa, pääset Teams työtilaan! Teams työtilasta löydät kanavakohtaisesti kurssit ja lisää tietoa.

Autamme yrityksiä ja järjestöjä menestymään digitaalisella aikakaudella digiosaamista, myyntiä ja asiakkuuksienhallintaa hyödyntäen.