Digio

Digio-hankkeen logo

Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Digityökalupakki

Digitaalinentyökalupakki

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme hyödyllisiä sivustoja ja hankkeita, jotka tarjoavat arvokasta tietoa ja tukea digitalisaation polulla.


Digityökalupakki on kokoelma hyödyllisiä linkkejä, materiaaleja ja muita hankkeita, jotka on suunniteltu auttamaan teitä digitaalisen työympäristönne kehittämisessä ja tehostamisessa. Olipa kyseessä digitaalisen myynnin parantaminen, työprosessien optimointi tai työhyvinvoinnin edistäminen, täältä löydätte kaiken tarvittavan.

Kaksivuotinen Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa hanke on tarkoitettu eteläsavolaisille yrityksille, jotka haluavat oppia ja kehittää taitoja, joita tämän päivän digitaalisessa liiketoiminnassa menestyminen edellyttää.

Yrittäjän digitieto -sivusto perustuu tutkittuun tietoon ja sen ovat koonneet digitalisaation, työhyvinvoinnin, työelämän ja yrityskehittämisen asiantuntijat Työterveyslaitoksesta, TTS Työtehoseurasta ja TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:stä. 

Opas on tuotettu osana DigiHyöty-hanketta, joka saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Digitaidot ovat tämän päivän kansalaistaitoja ja tietotekniikan käyttötaitoja tarvitaan lähes kaikilla elämänalueilla. InPromptu-hankkeessa edistimme tieto- ja viestintäteknistä perusosaamista. 

In today’s rapidly evolving business landscape, the mastery of digital skills is crucial. The DEMS Project is dedicated to popularizing digital marketing and equipping business educators with the tools necessary to impart these essential skills to their students