Digio

Digio-hankkeen logo

Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Digio

Autamme yrityksiä ja järjestöjä menestymään digitaalisella aikakaudella digiosaamista, myyntiä ja asiakkuuksienhallintaa hyödyntäen.

Mitä?

Tarjoamme mikrokoulutuksia ja koulutuksia liittyen digitalisaation hyödyntämiseen pk-yritysten ja järjestöjen toiminnassa. Koulutusten teemat ovat: 

 

1) Digistä hyvinvointia,

2) Uusien asiakkaiden hankinnan digitaaliset mahdollisuudet,

3) Digitaalisen kaupankäynnin työkalut kuntoon, ja

4) Asiakassuhteiden ylläpito ja digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen.

Kenelle?

Kaikki koulutuksemme ovat avoimia mikro- ja pk-yritysten henkilöstölle ja yrittäjille sekä järjestöjen henkilöstölle ympäri Suomen. Koulutuksiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Koulutukset ovat maksuttomia.

Missä?

Kaikki koulutukset järjestetään verkossa. Katso koulutukset -sivulta tarkemmat ajankohdat koulutuksille ja ilmoittaudu mukaan!

Digio

Digio – Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet on Turun ammattikorkeakoulun kolmevuotinen hanke (2024-2026). Digio vastaa yritysten ja järjestöjen tuottavuuden edistämisen kehitystarpeisiin digitaalisen ja älykkään teknologian hyödyntämisessä tarjoamalla tukea sekä osaamisen kehittämistä ja digimyönteisyyttä. Yrittäjien ja henkilöstön työhyvinvoinnin vahvistaminen on poikkileikkaavana teemana hankkeessa ja Digion toiminnan ytimessä.

Hankkeen keskeisenä tavoitteena on edistää organisaatioiden digitalisaatiota, tuottavuutta ja henkilöstön hyvinvointia käytännön tasolla. Tavoitteena on tarjota konkreettisia ratkaisuja ja työkaluja, jotka auttavat organisaatioita hyödyntämään digitaalisia teknologioita ja innovaatioita tehokkaasti. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Turun ammattikorkeakoulu.

Miten tämä kaikki toimii?

Olemme rakentaneet Digiolle kaksi Teams työtilaa, molemmat erikoistuvat vähän erilaisiin teemoihin. Saat kutsun näihin työtiloihin ilmoittautumalla aktiivisiin koulutuksiin täyttämällä lomakkeen kyseisen koulutuksen pohjassa. Tämän jälkeen tarvitsemme täytetyn ESR+ -aloituslomakkeen, jonka pystyy täyttämään helposti verkossa vahvalla tunnistautumisella, muuten joutuisimme pyytämään allekirjoitukset paperisella lomakkeella.

Jokaisen sarjan jälkeen joudumme vielä häiritsemään ESR+ -lopetuslomakkeella. Aloituslomaketta ei tarvitse täyttää uudestaan jos osallistut uusiin koulutuksiin, mutta toivoisimme osallistujien täyttävän lopetuslomakkeen aina sarjan päätteeksi.

Miksi nämä kaikki lomakkeet?

Rahoittajan vaatimuksena on pitää kirjaa koulutuksien ja työpajojen osallistujista. Tästä johtuen joudumme pyytelemään erilaisia lomakkeita. Meidän oma lomake, joka löytyy koulutuksista, käytetään koulutuksiin osallistujien seurannassa, ja sen avulla saadaan oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin. Rahoittajan ESR+ -lomaketta käytetään hankkeen seurannassa. ESR+ -lomaketta voi ajatella omanlaisenaan “maksuna” koulutuksille.