Digio

Digio-hankkeen logo

Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Digion tiimi

Projektipäällikkö Nico Kranni

Nico Kranni

Projektipäällikkö

Nico Kranni on juuri valmistunut tieto- ja viestintätekniikan insinööri. Hän on aikaisemmin toiminut theFIRMA:n opiskelijatoimitusjohtajana ja Kansalaisen IT-Tuen projektipäällikkönä. Hänen osaamisalueensa on tietotekniikka ja projektihallinta.

Marika Säisä

Asiantuntija digitalisaatio

Marika Säisä toimii tietojenkäsittelyn lehtorina Turun ammattikorkeakoulun ICT-osaamisalueella. Hänen osaamisalueensa on liiketalouden kehittäminen digitalisaatiota hyödyntäen ja markkinointi sosiaalisessa mediassa.

Asiantuntija Marika Säisä
Asiantuntija Reetta Raitoharju

Reetta Raitoharju

Asiantuntija myynti

Reetta Raitoharju, KTT, työskentelee koulutusvastaavana ja terveysteknologian lehtorina Turun ammattikorkeakoulun Tekniikan ja liiketalouden Master Schoolissa. Hänen erityisalaansa ovat teknologian käyttöönotto ja arviointi.

Sirpa Hänti

Asiantuntija myynti & yrittäjyys

Sirpa Hänti, KTT, KM, toimii myynnin ja yrittäjyyden yliopettajana Turun ammattikorkeakoulun Tekniikan ja liiketalouden Master Schoolissa. Hänen erityisalaansa ovat moderni myynti ja myynnin johtaminen sekä kestävä, asiakaskeskeinen markkinointi.

Asiantuntija Sirpa Hänti
Viestintävastaava Arina Ventelä

Arina Ventelä

Asiantuntija viestintä

Arina Ventelä toimii hankeasiantuntijana Turun ammattikorkeakoulun Projektitoimistolla. Hänen osaamisalueensa on projektien viestintä, visuaalinen viestintä ja markkinointi sosiaalisessa mediassa.