Digio

Digio-hankkeen logo

Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Digitaalinen vuorovaikutus työssä -koulutussarja

Digitaalinen vuorovaikutus työssä -koulutussarja

Koulutussarja koostuu neljästä mikrokoulutuksesta ja neljästä työpajasta. Mikrokoulutusten kesto on 30 min ja työpajojen kesto on 2 h. Koulutussarjassa opit hyödyntämään monipuolisemmin digitaalisia vuorovaikutustapoja sekä niihin liittyviä työkaluja ja -prosesseja. Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään Teamsissä. Työpajasarja on avoin mikro- ja pk-yrityksille sekä yhdistyksille.

Taso: aloittava digitaitaja.

Voit osallistua kaikkiin koulutuksiin tai valita itsellesi mieluisimmat – tervetuloa mukaan!

Mikrokoulutukset ja Työpajat

Mikrokoulutuksessa sukelletaan Miron ytimeen ja opitaan järjestämään mukaansatempaavia virtuaalisia työpajoja. Tässä mikrokoulutuksessa saat käytännön vinkkejä vuorovaikutteiseen etätiimityöskentelyyn. Mikrokoulutuksen jälkeen hallitset Miron interaktiivisen esitystilan monipuolisen hyödyntämisen, äänestyksen käytön tiimityöskentelyssä sekä ajastimen käytön osana tehokkaan tiimityön fasilitoimista. Valmistaudu nostamaan tiimityönne uudelle tasolle – tervetuloa koulutukseen!

Työpajassa syvennytään Miron monipuolisiin toimintoihin. Opit hyödyntämään tehokkaasti eri mallipohjia, tekemään tiimejä, muokkaamaan tehtävätauluja ja suunnittelemaan visualisointeja. Käymme läpi käytännön vinkkejä ja niksejä, jotka tekevät etätiimityön fasilitoinnista ja Miron käytöstä sujuvaa ja antoisaa. Tehosta etätiimityönne kokouksia ja työpajoja innostavalla tavalla – tervetuloa työpajaan!

Mikrokoulutuksessa opitaan tehokkaasti hyödyntämään OneNotea muistiinpanojen, tehtävien ja projektien hallinnassa. Koulutuksessa opit käsittelemään digitaalisen muistiinpanosovelluksen keskeisiä ominaisuuksia ja hyödyntämään sitä työssäsi. Valmistaudu tehostamaan työskentelyäsi ja löytämään uusia tapoja hyödyntää OneNotea – tervetuloa koulutukseen!

Työpajassa perehdytään käytännön esimerkkien ja harjoitusten avulla löytämään ratkaisuja, joiden avulla saat tehokkaammin hallittua muistiinpanojasi, linkkejä ja suunnitelmia. Käymme läpi digitaalisen muistikirjan toiminnot, salasanan asettamisen ja jakamisen tiimille, jotka auttavat sinua hyödyntämään työkalua täysimääräisesti työssäsi. Ota OneNotesta kaikki irti työssäsi – tervetuloa työpajaan!

Mikrokoulutuksessa opit hyödyntämään Formsia tehokkaasti kyselyiden, palautteiden ja tietojen keräämisessä. Koulutuksessa käydään läpi olennaiset toiminnot ja annetaan vinkkejä kyselytyökalun monipuoliseen hyödyntämiseen. Valmistaudu tehostamaan tiedonkeruuta ja hyödyntämään Formsia monipuolisesti työssäsi – tervetuloa koulutukseen!

Työpajassa syvennytään rakentamaan palautekysely organisaationne käyttöön. Palautekysely voi keskittyä esimerkiksi asiakaspalautteen keruuseen, tiimityön palautteeseen, työpajan palautteeseen tai muuhun valitsemaasi palautteeseen. Työpajassa opit luomaan monipuolisia ja haaroittuvia kyselyjä käytännön harjoitusten avulla. Luvassa on interaktiivinen työpaja, joka vie osaamisesi uudelle tasolle – tervetuloa työpajaan!

Mikrokoulutuksessa opit hyödyntämään tekoälyavustajan monipuolisia ominaisuuksia ja tehostamaan työpäivääsi. Koulutuksessa käydään läpi Copilot -tekoälyn hyödyntämistä osana työntekoa ja työprosesseja ja annetaan käytännön vinkkejä. Valmistaudu ottamaan henkilökohtainen kumppani osaksi työtäsi – tervetuloa koulutukseen!

Työpajassa perehdytään käytännön tasolla hyödyntämään Microsoftin Copilotia. Opit käyttämään Copilotin älykkäitä ominaisuuksia työtehtäviesi tehostamiseksi ja automatisoimiseksi. Käymme läpi konkreettisia esimerkkejä ja tarjoamme käytännön vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti Copilotista. Tavoitteena on lisätä tuottavuutta ja sujuvoittaa päivittäisiä työprosesseja – tervetuloa työpajaan!

Miten ilmoittaudun?

1

Täytä lomake

Täytä alhaalta löytyvä lomake, jonka avulla pidämme kirjaa osallistujista, ja saamme oikeat kanavat näkyviin.

2

Seuraa sähköpostia

Lomakkeen lähetettyä saat projektipäälliköltä sähköpostia, josta löytyy tietoa Teams työtilasta, tai ohjeet ESR+ -lomaketta varten.

3

Täytä ESR+ lomake

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa meidän koulutuksiin, tulee sinun täyttää ESR+ -lomake joka toimii maksutapana kursseille. Voit myös täyttää lomakkeen valmiiksi tästä.

4

Liity Teams työtilaan

Kun kaikki lomakkeet ovat kunnossa, pääset Teams työtilaan! Teams työtilasta löydät kanavakohtaisesti kurssit ja lisää tietoa.

Ilmoittaudu mukaan!