Digio

Digio-hankkeen logo

Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Asiakkaiden hankinnan digitaaliset työkalut-koulutussarja

Asiakkaiden hankinta

Asiakkaiden hankinnan digitaaliset työkalut -koulutussarja

Asiakkaiden hankinnan digitaaliset työkalut –koulutussarja koostuu kahdesta mikrokoulutuksesta ja yhdestä työpajasta. Mikrokoulutusten kesto on 45 min ja työpajan kesto on 1h 45 min. Koulutuksessa opit keinoja ohjata uusia asiakkaita verkkosivuillesi. Lisäksi opit luomaan dataan perustuvaa asiakasymmärrystä ja ohjaamaan verkkosivujen kävijöitä asiakkaiksi. Opit myös, miten voit kerätä tietoa verkkosivujesi kävijöistä ja heidän käyttäytymisestään.

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään Teamsissä. Työpajasarja on avoin mikro– ja pk-yrityksille sekä yhdistyksille.

Taso: aloittava myynnin digitaitaja tai edistynyt myynnin digitaitaja

Voit osallistua kaikkiin koulutuksiin tai valita itsellesi mieluisimmat – tervetuloa mukaan!

Mikrokoulutukset ja Työpajat

Koulutuksessa esitellään keinoja asiakkaiden houkuttelemiseen verkkosivuille. Lisäksi tutustutaan hakukoneoptimointiin ja sen hyödyntämiseen.

Koulutuksessa esitellään verkkosivujen kävijöiden motivaatiotekijöitä ja niiden vaikutusta päätöksentekoon. Lisäksi tutustutaan konversio-optimointiin, eli siihen, miten verkkosivujen kävijät saadaan muutettua asiakkaiksi.

Työpajassa tutustut lähtötasosi mukaisesti joko Google Analyticsin perusteisiin tai Google Analyticsin käytön laajentamiseen. Lisäksi tutustutaan ja kokeillaan verkkosivujen syvempää analysointia sekä asiakaskäyttäytymiseen pureutuvia digitaalisia työkaluja.

Miten ilmoittaudun maksuttomaan koulutukseen?

1

Täytä lomake

Täytä alhaalta löytyvä lomake, jonka avulla pidämme kirjaa osallistujista, ja saamme oikeat kanavat näkyviin.

2

Seuraa sähköpostia

Lomakkeen lähetettyä saat projektipäälliköltä sähköpostia, josta löytyy tietoa Teams työtilasta, tai ohjeet ESR+ -lomaketta varten.

3

Täytä ESR+ lomake

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa meidän koulutuksiin, tulee sinun täyttää ESR+ -lomake joka toimii maksutapana kursseille. Voit myös täyttää lomakkeen valmiiksi tästä. Hankekoodi on S30543

4

Liity Teams työtilaan

Kun kaikki lomakkeet ovat kunnossa, pääset Teams työtilaan! Teams työtilasta löydät kanavakohtaisesti kurssit ja lisää tietoa.

Ilmoittaudu mukaan!